Спасибо за сообщение!
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время

генеральний директор інвестиційної компанії

Concorde Capital

25

травень 2020

06:36

Не схоже, що новий уряд Дениса Шмигаля має план для відновлення економіки, вважає Ігор Мазепа

Ігор Мазепа, Генеральний директор інвестиційної компанії Concorde Capital, вважає, що уряд має закласти основи для довгострокового зростання економіки

Ігор Мазепа, інвестиційний банкір, Генеральний директор та засновник української інвестиційної компанії Concorde Capital, вважає, що під час кризи будь-який уряд, у тому числі нинішній уряд під керівництвом Дениса Шмигаля, має не лише гасити вогнища пожежі, а й закладати основи для довгострокового зростання економіки. .

Про це він розповів у коментарі для Ліга.Бізнес.

«На мій погляд, не схоже, що нинішній уряд має чіткий план чи бачення – ні на випадок «коронакризи», ні на відновлення економіки. Кабмін та прем’єр-міністр намагаються протриматися довше, ніж їхні попередники. Для цього вони шукають прості та короткострокові рішення, які можуть сподобатися президенту та, бажано, населенню», – коментує Ігор Мазепа.

І що ми бачимо в результаті? Цілком забули про критично необхідні реформи. Ані пенсійної реформи, ані приватизації. Навіть медичну напівреформу – і ту, можна сказати, практично поховали. В економіці продовжує панувати монополізм у багатьох секторах», – каже Ігор Мазепа.

«Під час кризи такий уряд може точково гасити вогнища пожежі. А ось відновити економіку, закласти основи для її довгострокового зростання це навряд чи зможе».

Поділився своєю думкою Ігор Мазепа про роботу нинішнього уряду для Ліга.Бізнес https://biz.liga.net/ekonomika/all/article/kabmin–shmygalya–zateyal–ekonomicheskiy–razvorot–biznes–nedovolen-6-mneniy

Написати повідомлення