Спасибо за сообщение!
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время

генеральний директор інвестиційної компанії

Concorde Capital

06

квітень 2018

18:38

Всесвітньо відомий візіонер і популяризатор науки Доктор Мітіо Каку відвідав Київ на запрошення Ігоря Мазепи та Concorde Capital

Інвестиційна компанія Concorde Capital (засновник та генеральний директор Ігор Мазепа) запросила до Києва всесвітньо відомого фізика, візіонера, популяризатора науки Доктора Мітіо Каку. Спілкування з Лікарем Каку проходило у форматі дискусії в рамках щорічного заходу Concorde Capital’s Reception.

«Доктор Каку – це Ейнштейн нашого часу. Усі ми знаємо про його прогнози майбутнього. Взяти хоча б меседж, що до 2029 року роботи стануть розумнішими за людей практично в усіх відношеннях. При цьому Лікар Каку вважає, що у роботі буде «інтелект комах» — потужний, але спрямований на вирішення лише певних типів завдань. Сьогодні ми поговорили і про те, як нові технології впливають на світ уже зараз, і як потрібно трансформуватися бізнесу, щоб бути успішним у майбутньому. Особисто для мене зустріч із Доктором Яку стала однією з найяскравіших подій останнього часу. Я впевнений, що для наших друзів і бізнес-партнерів це стало такою ж значущою подією, як і для мене» – прокоментував генеральний директор Concorde Capital Ігор Мазепа.

Довідкова інформація:

Мітіо Каку (Michio Kaku), американський фізик японського походження, професор City College of New York, відомий як автор теорії струн, яка пояснює, як влаштований Всесвіт. Мітіо Каку є футурологом, візіонером, популяризатором науки, автором науково-популярних бестселерів, він прогнозує, як зміниться життя завдяки розвитку високих технологій. Також Мітіо Каку веде навчальні програми на каналі Discovery.

Concorde Capital’s Reception – захід, який компанія проводитьдіт вже протягом більше 5 років. У них беруть участь власники та топ-менеджери найбільших українських компаній та представники інвестиційної спільноти. У 2012-2017 роках нашими почесними гостями були Домінік Стросс-Кан (французький політик, економіст, директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду у 2008-2011 роках), Річард Бренсон (англійський підприємець, засновник корпорації Virgin Group), Такада дизайнер, засновник бренду Kenzo), Ладо Гургенідзе (державний діяч Грузії, прем’єр-міністр у 2007–2008 роках).

Concordе Capital – провідна українська інвестиційна компанія, що надає повний спектр брокерських та інвестиційно-банківських послуг.

Засновник та Генеральний директор компанії – Ігор Мазепа.

Написати повідомлення