Спасибо за сообщение!
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время
Мы свяжемся с Вами в ближайшее время

генеральний директор інвестиційної компанії

Concorde Capital

07

жовтень 2019

14:50

Спа-центр з басейном замість ресторану з лазнею. Як розвивається нова індустрія відпочинку навколо Києва

Навколо Києва розростається інфраструктура заміських спа-комплексів, пише журнал НВ. Столичні жителі настільки нестримні у бажанні оздоровити свої тіла, що інвестори планують добре заробити

«Наркомани та повії будуть в іншому місці, а тут спокійний і тихий відпочинок», — каже інвестбанкір Ігор Мазепа, по-господарськи окидаючи поглядом великий ресторан із дерев’яним фасадом та новенький басейн, оточений шезлонгами із парасольками. У найближчому майбутньому цей пейзаж доповниться дерев’яними будиночками. Все разом називатиметься: заміський ресторанно-готельний комплекс Shelest. Сам Мазепа має намір тут не так відпочивати, як заробляти — це новий проект власника інвесткомпанії Concorde Capital.

Від столиці до Шелеста, розташованого неподалік дамби Київського водосховища, півгодини їзди. Загалом, за словами Мазепи, тут на 10 га бажаючим відпочити та оздоровитись на природі будуть доступні 25 будиночків у скандинавському стилі. “Трішки незвичайна архітектура, я бачив таку в Ісландії”, – розповідає він. Інвестбанкір має намір побудувати на території Shelest ще й готель на 100 номерів, спа-центр та майданчик для проведення заходів.

У проект Мазепа має намір вкласти $30 млн. І впевнений, що гроші поверне: мовляв, ніша сучасних турбаз під Києвом зараз не зайнята — існуючих проектів недостатньо, щоб покрити попит. Сучасних заміських комплексів під Києвом за годину їзди від міста не набереться і чотирьох десятків, уточнює Володимир Царук, директор центру розвитку туризму України.

https://biz.nv.ua/consmarket/otdyh-pod-kievom-spa-kompleksy-fitnes-bazy-otdyha-kottedzhi-sauny-basseyny-novosti-ukrainy-50046495.html

Написати повідомлення